Németh Péter

Alapító, szerkesztő

2011 elején vágtam bele a TehetségSáv című rádióműsor szervezésébe. A műsort a Civil Rádió fogadta be, ahol önkéntesek készítik az adásokat. Az azóta eltelt időben sok fiatal tehetség, mentor, pedagógus és tehetségsegítő volt a vendégünk. A cél többek között az volt, hogy bemutassuk a tehetségsegítő szemléletet, ezáltal segítve a szülőket.

Az elmúlt időt és a tapasztalatokat arra is használtuk, hogy összerakjunk egy online, tehetségsegítő szemléletet közvetítő szülősulit.

A TehetségSáv egy társadalmi célokat felvállaló kezdeményezés (úgynevezett társadalmi vállalkozás), amit az ügy iránti elkötelezettség visz előre. A pénz soha nem volt fő motiváció, azoban segít a további céljaink megvalósításában (például TehetségKiskövet program). A további célok finanszírozása érdekében alkottuk meg a Tehetségsáv Online SzülőSulit.

 

Pár szó a szakmai énemről:

Az ELTE fizikus szakán végeztem 3 és fél évet, majd "elragadtak" a számítógépek (átnyergeltem programozó matematikusnak). Az elmúlt 19 évet IT területen töltöttem a legváltozatosabb projektekkel. A fő szakterületem az adatbázisok.

Ahogy a való életben is jól látható, nem a kocka az alkatom leírására legmegfelelőbb térbeli alakzat. Ez igaz a szakmai életemre is. A számítógépek bűvölésén kívül tanultam projektmenedzsmentet, coaching szemléletű vezetést, és képeztem magam a marketingautomatizálás, a pszichológia és a tehetségsegítés területén. Ez utóbbi tudást 3 gyermek nevelése segít elmélyíteni a gyakorlatban.
 

Ha az élet úgy hozza, akkor (a szülősulin túl) az alábbiakban tudok Neked segíteni:

  • Informatikai gondjaid megoldása (szoftver, hardver)
  • Bonyolult ügyviteli folyamataid kibogozása
  • Tehetséged bemutatása egy rádióműsorban vagy a TehetségSáv honlapján, esetleg Facebook oldalán
  • PR interju készítése - a TehetségSáv tehetséges riportere (Rédl Ádám) segítségével.
  • Marketingtevékenységeid automatizálása
  • Olyan szoftvermegoldások szállítása, ahol a felhasználónak nem kell feleslegesen egerésznie és ettől a falra másznia
  • Weblapod tervezése, elkészítése, tárhelyed biztosítása
  • Kapcsolatteremtés távoli szakterületek között

 

TehetségBaráti üdvözlettel,

Németh Péter
TehetségSáv alapító
npeter (kukac) tehetsegsav.hu