Partnerek


Akik nélkül a TehetségSáv szülősuli nem jöhetett volna létre.
Ezen az oldalon partnereink bemutatkozását olvashatod.

Jó képességű gyerekeknek általános gondolkodás- és kreativitásfejlesztő kurzus az iskola harmadik osztályától. A részvételhez semmiféle szaktárgyi tudás nem szükséges, csupán az írás-olvasás és a négy matematikai alapművelet készségszintű elsajátítása. A program során a gyerekek játékos formában ismerkednek meg a divergens, kreatív gondolkodással, a problémák több irányú megközelítésének lehetőségével, úgy használják az agyukat, hogy azt szinte észre sem veszik, úgy tanulnak, hogy az számukra öröm.

A kommunikáció és az érzelmi intelligencia kiemelkedően fontos szerepet játszik az életünkben, nekünk pedig, az Értsünk szót keretein belül az a küldetésünk, hogy mindkét területen új ismereteket, hasznosítható, gyakorlatba ültethető tudást szerezzenek a velünk találkozók. Az empatikus és együttműködő kommunikáció komoly segítség mind a szülők, mind a pedagógusok számára a mindennapokban, ennek elsajátítását, - a türelem, empátia és kreativitás hármasának használatával - és alkalmazását segítjük tréningek és akkreditált továbbképzések során.

Szeret rajzolni, festeni a gyereked? Lehet, hogy érdemes lenne fejleszteni a képességeit?

Ha nem tudod eldönteni, akkor Véghseő Klára festőművész segít Neked eldönteni. Sokéves rajztanári tapasztalattal egy találkozás alkalmával ki fog derülni, hogy a gyereked mennyire tehetséges, és mik a lehetőségei. Ha a legkisebb tehetség is szunnyad benne érdemes foglalkozni vele, hiszen a rajzkészség és a kreativitás fejlesztése az élet számos területén hasznos lehet.

 

Segítségnyújtás szülőknek, pedagógusoknak és természetesen a gyerekeknek: Tehetség felismerés, felmérés, fejlesztés, figyelemmel kísérés

Több mint 40 éve elismerten a tehetséggondozás szolgálatában. Nyugdíjas tanító, közoktatási szakértő, szakterület: pedagógiai értékelés: tehetségfejlesztés

Online rajztanulás gyerekeknek és fiataloknak.

Mindig rajzol gyermeke, de hiányzik a személyes segítség? Szeretne gyermeke rajzolni tanulni, érdekli a vizuális és környezetkultúra? Fejlesztené rajztudását, kreativitását? Ha ezek közül a kérdések közül legalább egyre IGEN a válasz, akkor jó helyen jár. Gyakorlati segítség személyre szólóan.

www.uristenrajzolok.hu
E-mail: info@uristenrajzolok.hu, telefon: 0620 773 6194 / Benke Éva
 

 

Tudjuk, hogy nagy felelősség hárul a felnőttekre a gyermekek nevelésében, oktatásában. Nagyon fontos, hogy értelmes, értékes, jó készségekkel rendelkező felnőtté váljanak gyermekeink. Ebben az óvodák, iskolák felelőssége épp oly nagy, mint a szülőké. Szeretnék a gyermekpszichológia, pedagógia, tehetségfejlesztés terén szerzett tapasztalataimmal az Ön segítségére lenni, tudásomat megosztani Önnel.

Örömpedagógia programja azon gyermekek számára, akiknek nehézségeik vannak az iskola alsó tagozatos évfolyamaiban. Egy meghitt, kétszemélyes kapcsolatban, számítógépes fejlesztőjátékok és online alkalmazások segítségével sajátíthatják el azokat a képességeket, amelyek megkönnyíthetik számukra a tanulási folyamatot. A szolgáltatás olyan komplex személyiségfejlesztést nyújt, amely elősegítheti beilleszkedésüket osztálytermi csoportjaikban, valamint támogatja úgy az alulteljesítő, mint a korosztályuk képességszintjét felülmúló diákokban rejlő tehetségcsírák kibontakoztatását.

Kik vagyunk? lelkes  szakemberek, akik az elmúlt 15 évben több száz céget/cégkultúrát megismertünk, több ezer személyes interjún vagyunk túl.

Tapasztalatunk: az emberek 80 %-a nem képességeinek, készségeinek és álmainak megfelelő munkát végez. Eredmény: kiégett munkavállalók a munkaerőpiacon.

Mire vállalkozunk? Képzésekre, pályájuk elején álló fiataloknak és segíteni nekik abban, hogy velünk közösen megtalálják  azt a  munkát/szakmát, amiben igazán kiteljesedhetnek.