Partnerek


Akik nélkül a TehetségSáv szülősuli nem jöhetett volna létre.
Ezen az oldalon partnereink bemutatkozását olvashatod.

 

Segítségnyújtás szülőknek, pedagógusoknak és természetesen a gyerekeknek: Tehetség felismerés, felmérés, fejlesztés, figyelemmel kísérés

Több mint 40 éve elismerten a tehetséggondozás szolgálatában. Nyugdíjas tanító, közoktatási szakértő, szakterület: pedagógiai értékelés: tehetségfejlesztés

Örömpedagógia programja azon gyermekek számára, akiknek nehézségeik vannak az iskola alsó tagozatos évfolyamaiban. Egy meghitt, kétszemélyes kapcsolatban, számítógépes fejlesztőjátékok és online alkalmazások segítségével sajátíthatják el azokat a képességeket, amelyek megkönnyíthetik számukra a tanulási folyamatot. A szolgáltatás olyan komplex személyiségfejlesztést nyújt, amely elősegítheti beilleszkedésüket osztálytermi csoportjaikban, valamint támogatja úgy az alulteljesítő, mint a korosztályuk képességszintjét felülmúló diákokban rejlő tehetségcsírák kibontakoztatását.

A kommunikáció és az érzelmi intelligencia kiemelkedően fontos szerepet játszik az életünkben, nekünk pedig, az Értsünk szót keretein belül az a küldetésünk, hogy mindkét területen új ismereteket, hasznosítható, gyakorlatba ültethető tudást szerezzenek a velünk találkozók. Az empatikus és együttműködő kommunikáció komoly segítség mind a szülők, mind a pedagógusok számára a mindennapokban, ennek elsajátítását, - a türelem, empátia és kreativitás hármasának használatával - és alkalmazását segítjük tréningek és akkreditált továbbképzések során.

Kik vagyunk? lelkes  szakemberek, akik az elmúlt 15 évben több száz céget/cégkultúrát megismertünk, több ezer személyes interjún vagyunk túl.

Tapasztalatunk: az emberek 80 %-a nem képességeinek, készségeinek és álmainak megfelelő munkát végez. Eredmény: kiégett munkavállalók a munkaerőpiacon.

Mire vállalkozunk? Képzésekre, pályájuk elején álló fiataloknak és segíteni nekik abban, hogy velünk közösen megtalálják  azt a  munkát/szakmát, amiben igazán kiteljesedhetnek.

Online rajztanulás gyerekeknek és fiataloknak.

Mindig rajzol gyermeke, de hiányzik a személyes segítség? Szeretne gyermeke rajzolni tanulni, érdekli a vizuális és környezetkultúra? Fejlesztené rajztudását, kreativitását? Ha ezek közül a kérdések közül legalább egyre IGEN a válasz, akkor jó helyen jár. Gyakorlati segítség személyre szólóan.

www.uristenrajzolok.hu
E-mail: info@uristenrajzolok.hu, telefon: 0620 773 6194 / Benke Éva
 

Jó képességű gyerekeknek általános gondolkodás- és kreativitásfejlesztő kurzus az iskola harmadik osztályától. A részvételhez semmiféle szaktárgyi tudás nem szükséges, csupán az írás-olvasás és a négy matematikai alapművelet készségszintű elsajátítása. A program során a gyerekek játékos formában ismerkednek meg a divergens, kreatív gondolkodással, a problémák több irányú megközelítésének lehetőségével, úgy használják az agyukat, hogy azt szinte észre sem veszik, úgy tanulnak, hogy az számukra öröm.

Szeret rajzolni, festeni a gyereked? Lehet, hogy érdemes lenne fejleszteni a képességeit?

Ha nem tudod eldönteni, akkor Véghseő Klára festőművész segít Neked eldönteni. Sokéves rajztanári tapasztalattal egy találkozás alkalmával ki fog derülni, hogy a gyereked mennyire tehetséges, és mik a lehetőségei. Ha a legkisebb tehetség is szunnyad benne érdemes foglalkozni vele, hiszen a rajzkészség és a kreativitás fejlesztése az élet számos területén hasznos lehet.

 

Tudjuk, hogy nagy felelősség hárul a felnőttekre a gyermekek nevelésében, oktatásában. Nagyon fontos, hogy értelmes, értékes, jó készségekkel rendelkező felnőtté váljanak gyermekeink. Ebben az óvodák, iskolák felelőssége épp oly nagy, mint a szülőké. Szeretnék a gyermekpszichológia, pedagógia, tehetségfejlesztés terén szerzett tapasztalataimmal az Ön segítségére lenni, tudásomat megosztani Önnel.